Filialchef till expansiva säkerhetsföretaget Finlarm

 

Är ditt nästa steg i karriären i en ledande roll på ett tillväxtföretag med höga ambitioner? Har du dessutom ett par års erfarenhet av ledarskap i en entreprenöriell organisation? Nu har du möjligheten att använda din expertis och göra stor skillnad i rollen som operativ ledare på Finlarm i Stockholm.

 

Om företaget
Finlarm är ett fristående säkerhetsföretag som grundades år 1991. Sedan starten har vi expanderat och har idag uppdrag från några av Storstockholms mest kvalitetsmedvetna säkerhetsköpare. Fokus är leverans av produkter och tjänster som ger våra kunder innovativa och kompletta säkerhetslösningar. Vi tar ansvar för helheten; från problem-analys, projektering, installation och dokumentation till service, support och löpande underhåll.

 

Vår gedigna erfarenhet och breda kunnande har lett till att vi gått från att vara 12 anställda på ett kontor till 80 anställda på fyra kontor. Vår tillväxt fortsätter och vi har idag en omsättning på 125 mkr. Framtidsutsikterna är goda och vi fortsätter att kontinuerligt förvärva bolag för att vara den kompletta säkerhetsleverantören. Idag äger vi bland annat Nybergs Lås, Dalarnas Säkerhets System (DSS) och ProtectYou i Västerås.

 

Arbetsuppgifter
Som filialchef på Finlarm är du ansvarig för den operativa verksamheten i Stockholms-regionen och du rapporterar direkt till VD. Det är din uppgift att säkerställa leverans i det dagliga arbetet, se till att resurser är tillgängliga för att möta krav och hantera förfrågningar om nya projekt. Du har personalansvar för filialens 21 medarbetare som i huvudsak består av tekniker, arbetsledare och projektledare. Vidare är du yttersta ansvarig för kompetensutveckling, rekrytering och personalfrågor. Ditt primära fokusområde är det dagliga ledarskapet som syftar till att nå hög medarbetar- och kundnöjdhet.

 

I ditt operativa ansvar ingår även anbudsselektering, marknadsbevakning, prissättning av produkter och tjänster samt att utse projektledare till enskilda projekt.

 

Ditt ansvar innefattar även att utveckla verksamheten i enlighet med uppsatta mål i samråd med ledningsgruppen, vilken du ingår i. Din roll som filialchef präglas av utveckling och innovation då du ansvarar för att ta fram mål, budget, handlingsplan samt ansvarar för kontinuerlig uppföljning och rapportering.

 

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Två till fem års erfarenhet i en ledande roll
  • Erfarenhet av att arbeta med projektledning
  • Akademisk utbildning, exempelvis civilingenjör
  • Entreprenadvana
  • Goda kunskaper i tal och skrift på svenska

 

Meriterande:

  • Erfarenhet av att arbeta som projektledare, entreprenadingenjör eller kvalitetsansvarig
  • Tidigare roll med personalansvar
  • Erfarenhet från byggbranschen eller installationsbranschen

 

För att trivas i rollen är du nyfiken som person med ett genuint intresse av att leda och utveckla andra. Du har ett öppet förhållningssätt och trivs när du får möjlighet att motivera och stötta dina kollegor i både arbetsrelaterade och personliga utmaningar.

Med ditt engagemang skapar du struktur och ordning som leder till en effektiv verksamhet med kund och medarbetare i fokus.

 

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Sollentuna

Lön: Enligt överenskommelse

Rekryteringen sker i samarbete med Bravura:

Du kan se annonsen och lämna in din ansökan via denna länk:

https://jobb.bravura.se/lediga-jobb/filialchef-coo-till-expansiva-sakerhetsforetaget-finlarm-2080101/

 

Certifikat

» Om man endast anlitar certifierade säkerhetsleverantörer så blir upphandlingen så mycket enklare. «

SBSC