Finlarmkoncernen paketeras om i nytt varumärke

Finlarmkoncernen består av sex fristående säkerhetsföretag i Stockholm, Mälardalen och Dalarna, och levererar kompletta säkerhetslösningar för bolag både inom privat och offentlig sektor. Nu tar Finlarm nästa utvecklingskliv med en uppdaterad paketering av koncernen som helhet, där den lokala förståelsen och expertisen i de fristående säkerhetsföretagen knyts samman under en och samma flagg, varumärket Finlarm.

Finlarm har under vår/ höst 2023 arbetat fram ett nytt varumärkeskoncept med en tydlig riktning – att visa på styrkan i hela Finlarmfamiljen. Koncernen utgörs idag av sex väletablerade och lokalt förankrade säkerhetsföretag, som med ett gott renommé och tydligt know-how erbjuder värdefull säkerhetsrådgivning för sina respektive marknader och kunder.

– Framöver vill vi tydliggöra Finlarmfamiljens styrka med våra lokala säkerhetsföretag Finlarm Stockholm, Nybergs Lås, Södertörns Lås, Finlarm Västerås (tidigare ProtectYou), Finlarm Enköping (tidigare Larsec) och Dalarnas Säkerhets System. Det gör vi genom att lansera en ny gemensam grafisk profil för gruppen som helhet. Med nya Finlarm får vi en lokal expertis med stora muskler, säger Marcus Dover, ny VD för Finlarm sedan i början av september.

– Vi har även lanserat en ny hemsida där vi samlar vårt gemensamma erbjudande på en plats – finlarm.se. Målsättningen med vår nya hemsida är att utgå ifrån en gemensam digital närvaro för bolagsgruppen i stort som är enkel att hitta till, är lättnavigerad och som beskriver vårt erbjudande kring skräddarsydda säkerhetslösningar på ett bra sätt.”, berättar Marcus Dover.

Finlarms nya hemsida är designad och byggd i nära samarbete med Sould Brand & Design och GO MO Group, utifrån det nya varumärkeskonceptet – Finlarm, Trygghet nära till hands – framtaget tillsammans med Sould Brand & Design.

För mer information, kontakta:
Marcus Dover, VD Finlarm
Telefon: 070-8993921
Mail: marcus.dover@finlarm.se

Har du allmänna frågor om Finlarm? Kontakta oss.

Finlarm
7 December 2023