Bild till inlägget

Läkemedelsföretaget Octapharma är ett svenskt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella marknaden för proteinbaserade läkemedel. Företaget, som grundades 1983, har idag ca. 6 000 anställda i 48 länder. Octapharma driver moderna produktionsanläggningar i Österrike, Sverige, Frankrike, Tyskland och Mexiko. Totalt bearbetas mer än 4 miljoner liter blodplasma i företagets fabriker varje år.

 

År 2014 var koncernens omsättning 1.280 miljarder Euro.

 

Octapharma är Nordens enda tillverkare av plasmabaserade läkemedel. Bolaget har mer än 60 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av genteknologiskt framställda proteinläkemedel.

Fabrik och huvudkontor ligger på Kungsholmen i Stockholm, där bolaget har över 600 anställda.

 

Finlarm har under många år samarbetat med Octapharma. Initialt levererade vi brandlarm, men över tid har samarbetat utvecklats till att vi idag ansvarar för hela plattformen avseende säkerhetsteknik.

Via ett överordnat system har vi kontroll över brandlarm, kortläsare, inbrottslarm och säkerhetskamera. Vi har med hjälp av moderna säkerhetsinstallationer förenat krav på användarvänlighet, tillgänglighet och tillförlitlighet. Att installera säkerhetsteknik i syfte att stödja en modern industriverksamhet är en kundanpassad lösning som vi på Finlarm är mycket stolta över.

Certifikat

» Om man endast anlitar certifierade säkerhetsleverantörer så blir upphandlingen så mycket enklare. «

SBSC