Bild till inlägget

Ny Filialchef på Finlarm – Alan Zeljic

 

Alan Zeljic har tillträtt rollen som Filialchef för Finlarm i Stockholm. Han kommer närmast från Sweco och har även en gedigen bakgrund och en mångårig erfarenhet av ledande positioner i säkerhetsbranschen.

 

Att Alan väljer att börja hos oss är för mig ytterligare ett kvitto på att vi attraherar branschens bästa, säger Lars Alm VD i en kommentar.

 

Verksamheten i Stockholm är inne i en expansiv fas. Vi har vuxit med närmare 20 personer på ett år och är nu drygt 50 dedikerade medarbetare.
Basen är fortsatt våra trogna kunder och vi har ovanpå det tecknat ett antal nya kundavtal som kommer att förändra spelplanen under 2019. Att i det skedet få in Alan som chef för en av våra enheter är jackpot, avslutar Alm.

 

 

Varför valde du Finlarm, Alan?

 

Intressant fråga som jag funderade rätt grundligt på innan jag tog mitt beslut.

Jag har hört en hel del om Finlarms medarbetare, kunder, ledning, processer-rutiner och framförallt utvecklingsmöjligheter från bl.a. mina kollegor som är på Finlarm vilka jag tidigare har arbetat med.

Och det jag hörde var bara positivt.

Jag fick höra bra om Finlarm även från en hel del andra aktörer i säkerhetsbranschen, kunder, leverantörer, besiktningsmän…

Samtidigt är det så att, som vår VD säger, Finlarm håller på och växer och det är riktigt roligt att få vara med och bygga något, något man ihop med sina kollegor, kunder och leverantörer kommer att bli stolt över.

Det är just det som är intressant.
 
Vi på Finlarm VILL, VET, KAN och kommer bli en av dem bästa
i säkerhetsbranschen.
 
Nu med facit i hand, efter 4 veckor på Finlarm, kan jag säga att jag har gjort rätt val.

Certifikat

» Om man endast anlitar certifierade säkerhetsleverantörer så blir upphandlingen så mycket enklare. «

SBSC