Låstekniker sökes till Västerås

 

Finlarm grundades 1991 och är ett fristående säkerhetsföretag som ser personlig samverkan och hög kvalitet som en förutsättning i relationerna med våra kunder. Vi levererar leverantörsoberoende produkter och tjänster som ger våra kunder kompletta säkerhetslösningar.

 

Vi tar ansvar för helheten – från projektering, installation och dokumentation till service, support och löpande underhåll.

 

Vi växer och söker nu en Låstekniker till Västerås!

 

Som låstekniker hos oss kommer du att få arbeta nära våra kunder ute på fältet. Vi arbetar till största del i Västerås men utför även arbeten i närliggande städer.

 

Vi söker dig som kan arbeta självständigt men även i grupp. Du har minst 5 års erfarenhet av yrket och är van att arbeta mot företagskunder. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av svagström sedan tidigare, har arbetat med dörrautomatiker eller arbetat i låsbutik.

 

Vi erbjuder dig en roll i ett växande företag som aktivt arbetar för att vår personal ska trivas. Vår låga personalomsättning vittnar om att vi lyckas! Utöver kollektivavtal har vi ett attraktivt förmånspaket med bland annat ett bonussystem utöver lönen.

 

Som en del i vår rekryteringsprocess kommer ett utdrag ur brottsregistret att krävas.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Finlarm Protectyou med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Certifikat

» Om man endast anlitar certifierade säkerhetsleverantörer så blir upphandlingen så mycket enklare. «

SBSC