Finlarm expanderar och söker erfarna Säkerhetstekniker

 

FINLARM är ett fristående säkerhetsföretag som ser personlig samverkan och hög kvalitet som en förutsättning i relationerna med våra kunder. Vi befinner oss i ett expansivt och spännande skede och söker nu Tekniker för att möta efterfrågan från våra kunder. Vi utgår idag från 2 kontor i Stockholm, InfraCity och Globen, dels för att ha närhet till samtliga av våra kunder samt även för att kunna bli mer effektiva i vårt arbete.

 

Är du en positiv person som vill arbeta med kunniga kollegor i ett växande företag- då är det dig vi söker.

 

Att arbeta hos oss

Att arbeta hos Finlarm innebär att dagligen få uppleva fördelarna i det lilla företagets närhet till kunder och kollegor. Vårt arbete är organiserat utifrån tydliga förväntningar och ett tydligt mandat, vilket innebär att var och en är med och påverkar sin vardag och sin personliga utveckling.
Det finns gott om utmaningar och goda möjligheter att göra karriär hos Finlarm.

 

Som Tekniker hos oss kommer du huvudsakligen att arbeta med service/installation av kundanpassade tekniska säkerhetslösningar såsom brandlarm, inbrottslarm, passerkontroll eller CCTV.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet från säkerhetsbranschen samt för tjänsten passande utbildning. Du har mycket goda tekniska kunskaper och brinner för IT. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av integration av säkerhetslösningar i nätverk. Då ditt arbete till största del sker ute hos våra kunder är körkort ett krav.

 

Som person är du ansvarsfull, noggrann och har i grunden en positiv inställning. För att trivas som Tekniker på Finlarm behöver du motiveras av att få nya utmaningar och att lösa problem i ett nära samarbete med dina kollegor och våra kunder. För tjänsten som Tekniker är kravet att du är svensk medborgare. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest och registerkontroll hos polisen. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet.

 

 

Vi erbjuder

Som anställd hos oss får du ett självständigt och stimulerande arbete nära många stora och spännande kunder. Vi erbjuder marknadsmässig och individanpassad lön samt bonus. Vi är ett gäng som har roligt och trivs på jobbet, vilket har lett till en väldigt låg personalomsättning. Hos oss har du stora möjligheter att avancera internt och vi satsar mycket på fortbildning, och varje medarbetare har en egen kompetensplan. Hos oss har du med andra ord alla förutsättningar att ta din karriär dit du vill.

 

 

Låter det intressant?

Du hittar kontaktuppgifter i PDF-filen:

Finlarm expanderar och söker erfarna Säkerhetstekniker (pdf)

Certifikat

» Om man endast anlitar certifierade säkerhetsleverantörer så blir upphandlingen så mycket enklare. «

SBSC